Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
Please register to join Alza Club Shah Alam !
1. username
2. email address
3. password...DONE!

Please check incoming GATHERING at Tasik Shah Alam

Management
Alza Club Shah Alam



Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)

Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 TT anyone?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AuthorMessage
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Mar 07, 2011 10:39 am

ada ke cadangan???
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Mar 08, 2011 11:27 am

scratch aku dah boring mengajak...nak buat experimen plak kat ACSA ni...1 kali pun jadi ler rasmi, 2 keter je pun ok... pasni xde tt kat Shah Alam lagi pun xpe...jadi AC**@somewhere jer Laughing

jom ngeteh jumaat ni....10pm...kat dataran OTOMOBIL SHAH ALAM seks15....ada dua mamak situ...deret yg sama...belah tepi 99 tu ada lagi 1...kat sini parking luas dan x sesak...tempat2 lain korang penduduk Shah Alam pun tahu laa mcmne keadaannye...pirat


aku tunggu jelaa sejam kt tepi almari besi tnb tu (nyorok sbb malu2) sampai sapa2 dtg...xde jugak aku balik laa dgn hampa No Razz



p/s kedatangan pemandu alza wanita amat dialu2kan...I love you

razielle xoxo
Back to top Go down
alza
Lesen L
Lesen L


Posts : 24
Join date : 2010-10-23

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Mar 09, 2011 11:30 am

10 pm? affraid lepak2 pukul bape nk balik nnt nih.. jom ar buat siang baru kaum hawa berani nk join sbb tak baik anak dara kuar mlm queen lagi satu kalo siang nmpk sikit alza masing2 huhuhuhu geek
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Mar 09, 2011 3:01 pm

mana2 kelab sekalipun kalo bab ajak ngeteh ni, mana ada participation kaum hawa sangat??...sangat2 tipis % nyer...laen la ajak demo parfums, parti tupperware, ke mnum stabarks ke mungkin kot...kalo ada kaum hawa pun tu rata2 para isteri yg dibawa sekali...Razz ...

dalam kelab yg ahli nye baru 102 orang...tolak2 yg kaum hawa...tolak2 yg saje2 register...tolak2 yg online setahun sekali...tolak2 yg ada masa...kalo dapat 10 org pun dah amat hebat...cheers

pukul 10pm tu sbb dah abis keje & maybe esok(sabtu) x bekerja...baru la TT...sabtu ahad family day...hari bersama anak isteri pulak... lepak kejap jer...jgn ler lepak sampai 3 am..bukan ada bola pung hehehe...

xpe bro, kalo ada yg buat pagi,tghari,ptg pun aku bleh dtg...janji kat shah alam...aku nak resmi kelab yg bernama ACSA ni...masih 'dara' di tempat sendiri... bom cherry


p/s kalo ada gadis2 yg mau join, bgtau aku, aku bleh bwk kedua2 isteri aku...
Back to top Go down
alza
Lesen L
Lesen L


Posts : 24
Join date : 2010-10-23

PostSubject: Re: TT anyone?   Thu Mar 10, 2011 4:12 pm

kelab paling byk aweks adalah... -> kelab viva @ VIVAC huhuhuhu


TT A afro

Hari : jumaat ni....
Masa : 10pm...
Lokasi : kat dataran OTOMOBIL SHAH ALAM seks15

bump
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Fri Mar 11, 2011 11:02 pm

agak2 bila la impian ber'TT' kat shah alam tercapai?? Question
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Mar 14, 2011 2:14 pm

alza wrote:
kelab paling byk aweks adalah... -> kelab viva @ VIVAC huhuhuhu


TT A afro

Hari : jumaat ni....
Masa : 10pm...
Lokasi : kat dataran OTOMOBIL SHAH ALAM seks15

bump

kelab vivac ni selalu port mana kat shah alam...?? rasa mcm nak join ler...bleh ke w/pun xde viva?? I love you I love you

ACSA ni sussssah bebenor nak ngeteh.... Question
Back to top Go down
din~sege
Lesen L
Lesen L


Posts : 9
Join date : 2011-03-14
Age : 34
Location : shah alam

PostSubject: ngetea.....   Wed Mar 16, 2011 7:20 am

klu ada perjumpaan blh sy join.....sy ada area sek28.....ok gak klu ada kelapangan.....
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Mar 16, 2011 9:53 am

Ko ajak jer aku anytime....asal kan kt shah alam ok ler...mari kita suam kan keadaan yg suram ni hehehe flower
Back to top Go down
din~sege
Lesen L
Lesen L


Posts : 9
Join date : 2011-03-14
Age : 34
Location : shah alam

PostSubject: suram   Wed Mar 16, 2011 1:21 pm

ok nti per2 hal sy bg info......sunyi nyew..... Sad
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Fri Mar 18, 2011 9:33 am

Alhamdulillah....semalam aku & din~sege berjaya resmi kan TT di sek 20 shah alam, ye kengkawan,....sek 20 shah alam....9:15pm - 1150pm!!!!!! drunken
Back to top Go down
din~sege
Lesen L
Lesen L


Posts : 9
Join date : 2011-03-14
Age : 34
Location : shah alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Sat Mar 19, 2011 11:42 pm

bila lg mau brkumpul borak brtukar pndapat.......thank kpd brader kita sbb sy dpt sdkit idea dr dia

cayok bounce
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: TT anyone?   Fri Apr 01, 2011 12:50 pm

razielle wrote:
Alhamdulillah....semalam aku & din~sege berjaya resmi kan TT di sek 20 shah alam, ye kengkawan,....sek 20 shah alam....9:15pm - 1150pm!!!!!! drunken

nape kami x tau ada TT...
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Apr 04, 2011 10:47 am

ala bang....aku dah selalu post kat sini..tapi xde sambutan...last2 din~sege je yg sudi...apa lagi...dua orang pun jadik ler... Razz

jom ler TT lagik...kita diskus tarikh, waktu & lokasi seterusnyer... cheers
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Apr 27, 2011 4:00 pm

xde sapa2 nak menganjurkan TT ke...aku buat selalu x jadi...

jom laa wei sementara aku dok shah alam lagik... Sad aku dh merajuk dgn ACSA ni:( ...hahaha ...kalo leh kali ni dgn ahli kelab wanita lak...kalo benar2 ada laa
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TT anyone?   Today at 7:32 pm

Back to top Go down
 
TT anyone?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA) :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: