Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
Please register to join Alza Club Shah Alam !
1. username
2. email address
3. password...DONE!

Please check incoming GATHERING at Tasik Shah Alam

Management
Alza Club Shah Alam



Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)

Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 TT anyone?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
hacked9w2ams
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 105
Join date : 2010-12-27
Location : key ell

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Dec 27, 2010 3:42 pm

Gaban wrote:
ada siapa² mengambil pada hari TT itu


mengambil Question Question Question Question Question Question
Back to top Go down
Gaban
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 189
Join date : 2010-12-27
Location : Saitama, Japan

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Dec 27, 2010 4:15 pm

hacked9w2ams wrote:
Gaban wrote:
ada siapa² mengambil pada hari TT itu


mengambil Question Question Question Question Question Question

oh ayat tergantung pulak

mengambil gambar...
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Dec 27, 2010 5:20 pm

Gaban wrote:
hacked9w2ams wrote:
Gaban wrote:
ada siapa² mengambil pada hari TT itu


mengambil Question Question Question Question Question Question

oh ayat tergantung pulak

mengambil gambar...

nak ambil gambar kat sapa??? scratch
Back to top Go down
Gaban
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 189
Join date : 2010-12-27
Location : Saitama, Japan

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Dec 27, 2010 5:40 pm

take picture
Back to top Go down
hacked9w2ams
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 105
Join date : 2010-12-27
Location : key ell

PostSubject: Re: TT anyone?   Mon Dec 27, 2010 9:01 pm

Gaban wrote:
take picture

i dont thing so....
cos maybe they not xcite to take the picture 4 1st TT...
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 8:19 am

kawan-kawan, second TT nie nak buat kat mana, rabu nie ader stadium astro, ada cadangan nak berTT ker kawan-kawan semua

p/s tak sabar nak tengok kecanggihan kereta abg tanjung ni
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 10:44 am

kita wat kt tpt ari tu la

kedai mamak tanpa nama di seksyen 4 taman kinrara

berkumpul kul 7.45
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 10:54 am

suri7982 wrote:
kita wat kt tpt ari tu la

kedai mamak tanpa nama di seksyen 4 taman kinrara

berkumpul kul 7.45

tempat untuk berTT tu dan cantik la... apa lagi marilah semua kita berTT di situ.. tak sabar utk berjumpa ahli ahli yg lain
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 11:01 am

hrp abam GH xde la wat muka serius lg mlm esok

gerun tu tgk abam GH bermuka serius
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 11:05 am

sy ok jer.. abg suri jgn risau...
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 11:12 am

abam2 otai semua...1st TT dh buat, bila kita nk 2nd TT lak...adakah kita nk buat tempat yg sama jugakkk..tp rasa mcm ok je tempat tu selesa gakk
Twisted Evil
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 11:18 am

tanjung wrote:
abam2 otai semua...1st TT dh buat, bila kita nk 2nd TT lak...adakah kita nk buat tempat yg sama jugakkk..tp rasa mcm ok je tempat tu selesa gakk
Twisted Evil

memang tempat hari tu la.. rasanya memang tempat tu ok..
Back to top Go down
Gaban
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 189
Join date : 2010-12-27
Location : Saitama, Japan

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 11:38 am

wahhh...ada 2nd TT lerr...
Back to top Go down
hacked9w2ams
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 105
Join date : 2010-12-27
Location : key ell

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 1:50 pm

i join bounce
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 2:06 pm

apahal si hacked ni terkinja-kinja je sy tgk?

x penah join kelab kete ke sblm ni?
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 2:08 pm

saya rasakan, hacked pun mcm saya juga baru pertama kali join kelab ni
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 2:25 pm

GhostHunter wrote:
saya rasakan, hacked pun mcm saya juga baru pertama kali join kelab ni

kebanyakkan drp kita ni mmg 1st time join kelab keter

tp sy tgk abam GH ni xde la terkinja-kinja cam akak hacked ni

yg lain2 pn sy tgk ok je

abam shark yg penah join tt ngan kita hari ahad tu pn ok je walaupn baru 1st time join kelab
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: TT anyone?   Tue Dec 28, 2010 2:33 pm

suri7982 wrote:
GhostHunter wrote:
saya rasakan, hacked pun mcm saya juga baru pertama kali join kelab ni

kebanyakkan drp kita ni mmg 1st time join kelab keter

tp sy tgk abam GH ni xde la terkinja-kinja cam akak hacked ni

yg lain2 pn sy tgk ok je

abam shark yg penah join tt ngan kita hari ahad tu pn ok je walaupn baru 1st time join kelab

yer tak yer juga yer.. betui juga tu. Saya rasa abg hacked ni baru pertama kali pakai kereta rasanya la.. takper nanti second TT kita berkenalan hhehehehee
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Dec 29, 2010 9:48 am

x sabar mlm ni nk tgk bola + TT ngan abam2 semua

kita jumpa di sana sana sana
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Dec 29, 2010 10:46 am

suri7982 wrote:
x sabar mlm ni nk tgk bola + TT ngan abam2 semua

kita jumpa di sana sana sana
ok..kompom tanjung akan sampai, kul 7.30 ya

MALAYSIA!! MALAYSIA!!
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Dec 29, 2010 10:57 am

mana yg lain ni?

karang jd cam ahad ari tu

yg setuju dlm forum ni kita berdua je

tetiba yg dtg 6 org

jom geng kita berTT mlm ni
Back to top Go down
Gaban
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 189
Join date : 2010-12-27
Location : Saitama, Japan

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Dec 29, 2010 11:22 am

waahhhh

Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Dec 29, 2010 11:40 am

Gaban wrote:
waahhhh


abam gaban xnk join TT ke?
Back to top Go down
Gaban
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 189
Join date : 2010-12-27
Location : Saitama, Japan

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Dec 29, 2010 11:54 am

ntah lerr...

pasal mlm ni nak settle air tertunggak
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: TT anyone?   Wed Dec 29, 2010 12:01 pm

Gaban wrote:
ntah lerr...

pasal mlm ni nak settle air tertunggak

bil air skrg bole bayar pakai maybank2u je abam

x perlu susah2

bwk je laptop

kedai tu ada wifi
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TT anyone?   Today at 8:33 pm

Back to top Go down
 
TT anyone?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA) :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: