Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
Please register to join Alza Club Shah Alam !
1. username
2. email address
3. password...DONE!

Please check incoming GATHERING at Tasik Shah Alam

Management
Alza Club Shah Alam



Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)

Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Betulkah Alza Ada Banyak Masalah

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
kudakepangputih
Lesen L
Lesen L


Posts : 2
Join date : 2011-10-28
Location : tepi jalan shah alam

PostSubject: Re: Betulkah Alza Ada Banyak Masalah   Fri Oct 28, 2011 5:21 pm

salam...saya newbie kat alza club ni, ni first posting saya...em pada pndapt saya yang baru 2 bula pakai alza ni ok la tp yang tak ok nye pasal fog lamp dia la.. baru2 ni fog lamp saya kene rembat. lokasi hospital sg.buloh..so hati2 sape2 yg pi hospitl tu. ilang sebelah je nasib la kan. tp yg kurang nasib baik nya harga sejibik fog lamp tu rm164.50
sabar jela. mmg senang kene rembat fog lamp tu. so lpas ni sbelum naik kete tu cek2 la dulu fog lamp korang. Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
Edy2040
Lesen L
Lesen L


Posts : 2
Join date : 2012-03-03
Age : 32

PostSubject: Re: Betulkah Alza Ada Banyak Masalah   Sat Mar 03, 2012 6:06 pm

kudakepangputih wrote:
salam...saya newbie kat alza club ni, ni first posting saya...em pada pndapt saya yang baru 2 bula pakai alza ni ok la tp yang tak ok nye pasal fog lamp dia la.. baru2 ni fog lamp saya kene rembat. lokasi hospital sg.buloh..so hati2 sape2 yg pi hospitl tu. ilang sebelah je nasib la kan. tp yg kurang nasib baik nya harga sejibik fog lamp tu rm164.50
sabar jela. mmg senang kene rembat fog lamp tu. so lpas ni sbelum naik kete tu cek2 la dulu fog lamp korang. Shocked Shocked Shocked

wah.. ni kene jaga nih.. tak pasal2 kene rembat.. adoy
Back to top Go down
dcmetal
Lesen L
Lesen L


Posts : 1
Join date : 2012-07-31

PostSubject: Sape ade alza yang nak dijual murah?   Tue Jul 31, 2012 12:10 pm

saya peminat alza jugak,.. tapi yg sedihnya nak beli alza x cukup budget. kalau ada sape2 yang dah boring pakai alza n nak jual kat saya, blh bagitau sbb saya nak beli. budget dalam rm27000.00. tq
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Betulkah Alza Ada Banyak Masalah   Today at 7:39 pm

Back to top Go down
 
Betulkah Alza Ada Banyak Masalah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Masalah pada brake siput
» symptom2 xleh start
» Pelaburan yang sah dari cermin mata BNM dan syariah - Cyber Trust Fund Corp
» Regulator Rectifier VTS 200 hangus
» sym 200 vs 250i

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA) :: Alza Club Shah Alam (ACSA) - Technical :: Modification & Technical-
Jump to: