Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
Please register to join Alza Club Shah Alam !
1. username
2. email address
3. password...DONE!

Please check incoming GATHERING at Tasik Shah Alam

Management
Alza Club Shah Alam



Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)

Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Sticker Kelab

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
sofealza
Lesen L
Lesen L


Posts : 2
Join date : 2011-09-26

PostSubject: Sticker..   Mon Sep 26, 2011 2:06 pm

Maaf mencelah..
Memandangkan ini adalah club kereta pertama yang saya join, saya sangat inginkan sticker bagi melambangkan saya ni ader join mane2 club lah kan. Bagaimana dan macam mana bentuk sticker itu saya folow jer... mengikut kreativiti planner...asalkan bentuk dan warna sticker tidak bercanggah atau men'follow' mane2 parti. Buatlah sticker yang melambangkan member club kite ni bersatu.

Sekian.
Back to top Go down
sham78
Lesen L
Lesen L


Posts : 17
Join date : 2011-10-10
Age : 38
Location : shah alam seksyen 20

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Tue Nov 15, 2011 10:48 pm

Quote :
Kelab Tue Dec 28, 2010 11:45 am Reply with quote
erti kebiasaan kelab kereta yang saya tengok di jalan raya...
kelab alza ni tidak ada sticker rasmi ker ?
atau pun logo kelab ?

Last edited by Gaban on Wed Dec 29, 2010 3:43 pm; edited 1 time in total

rasanya kita bermimpi di siang hari menantikan sticker alza club s.alam. Bukannya aku tak cinta tapi tak ada org yg nak wujudkan lgi kutt, tuan bila nak buat meeting . Tak wujudlah mt, ajk dll, Tak adalah keputusan dibuat. Tak ada sticker. tak adalah ukwah..Tak ada lambang bersatu. maaf kalau salah..

sbb permintaan sticker club telah di issukan sejak 28hb disember 2010- skg november 2011..pengunjung pemilik alza dari shah alam ramai klik tajuk ni menandakan ramai berminat..tertunggu-tunggu, ternanti-nanti tapi malang ibarat menunggu bulan jatuh ke tasik shah alam..mari tuan fikir-fikirkan.




Back to top Go down
http://shamperodua78.blogspot.com/
mcmanan
Lesen L
Lesen L


Posts : 3
Join date : 2012-02-17
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Fri Feb 17, 2012 1:51 pm

nak gak sticker....
Back to top Go down
Gaban
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 189
Join date : 2010-12-27
Location : Saitama, Japan

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Tue Feb 28, 2012 5:10 pm

dah lama tak jenguk kat sini...

maseh lagi takde sticker ker? Rolling Eyes
Back to top Go down
niezam sempoi
Lesen L
Lesen L


Posts : 1
Join date : 2012-02-29
Age : 33
Location : puchong

PostSubject: bnyknye.....pilih yg rare la,,,,bile nak bukak kaunter???   Thu Mar 01, 2012 10:32 pm

Gaban wrote:
dah lama tak jenguk kat sini...

maseh lagi takde sticker ker? Rolling Eyes
Back to top Go down
lan@len
Lesen L
Lesen L


Posts : 4
Join date : 2012-03-05
Age : 33
Location : klang

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Wed Mar 07, 2012 10:03 am

salam perkenalan.saya org baru dalam kelab acsa.club ni belum ada sticker ke?rugi nye takdek sticker.mcm mana nak kenal satu sama lain kalau takdek sticker.mcm mana acsa nak naik kalau sticker pun takdek.kalau mcm ni org tak akan tau la ada club acsa.rugikan......tlg la sapa2 yg pandai design sticker,buat la yg t,baik utk club kita.sory kalau bahasa agak kasa.,..ini cuma pendapat saya je k.
Back to top Go down
9w2alz
Lesen L
Lesen L


Posts : 3
Join date : 2012-03-14
Age : 54

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Mon Mar 26, 2012 1:56 am

tzm150 wrote:
saya sokom idea abg suri tu...kekadang org x suka sticker betampal2 kat keta...
seskali tukar idea...pun bagus gak..cam ni ke maksud bg suri..


Drp stiker camni baik pakai stiker yg empat segi kaler ijau yg ada bulat putih kat tengah tu, melambak kat kedai muahaha jgn marah ehhhh
Back to top Go down
lan@len
Lesen L
Lesen L


Posts : 4
Join date : 2012-03-05
Age : 33
Location : klang

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Wed May 23, 2012 11:56 pm

takkan masih takada sticker club kut?ambik masa lama betul untuk sticker club?mcm takdek la nampaknye kan?terpaksa la buat sticker sendiri.apa pun tak bleh la. confused confused
Back to top Go down
sasuke3384
Lesen L
Lesen L


Posts : 5
Join date : 2012-05-25

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Fri May 25, 2012 4:32 pm

admin kene wat meeting dulu tuk lantik ajk2 tertentu ikut keperluan...
then br bleh bincang pasal stiker & xtvt club...
just my2cent
Back to top Go down
PAICA
Lesen L
Lesen L


Posts : 2
Join date : 2012-06-26

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Tue Jun 26, 2012 1:19 pm

sasuke3384 wrote:
admin kene wat meeting dulu tuk lantik ajk2 tertentu ikut keperluan...
then br bleh bincang pasal stiker & xtvt club...
just my2cent

Mohon lalun. Macamana nak kenal mereka ni? Ada ke struktur organisasinya atau contact number? Mane nak rujuk?
Back to top Go down
sasuke3384
Lesen L
Lesen L


Posts : 5
Join date : 2012-05-25

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Wed Jun 27, 2012 10:46 am

PAICA wrote:
sasuke3384 wrote:
admin kene wat meeting dulu tuk lantik ajk2 tertentu ikut keperluan...
then br bleh bincang pasal stiker & xtvt club...
just my2cent

Mohon lalun. Macamana nak kenal mereka ni? Ada ke struktur organisasinya atau contact number? Mane nak rujuk?

saya pun br join...prasan cuma ada admin tp ajk2 xpasti...
Back to top Go down
alza
Lesen L
Lesen L


Posts : 24
Join date : 2010-10-23

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Wed Oct 17, 2012 4:24 pm

sham78 wrote:


yg nie cun
sham78 jual je stiker ni mesti rmi beli Smile
Back to top Go down
Pok Lee ATTEKMAN
Lesen L
Lesen L


Posts : 2
Join date : 2012-12-14
Age : 40
Location : TOK MUDA ,KAPAR KLANG

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Fri Dec 14, 2012 3:00 pm

SALAM,,,SAYA PUN NAK STIKER CLUB....
Back to top Go down
http://mdfadliabubakar@yahoo.com
Blacx3n Eddie
Lesen L
Lesen L


Posts : 2
Join date : 2013-03-19
Age : 27
Location : S13, Shah Alam

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Tue Mar 19, 2013 3:51 pm

saya nk sticker.... Razz
Back to top Go down
edarine
Lesen L
Lesen L


Posts : 1
Join date : 2013-05-29

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Thu Jun 27, 2013 1:50 am

Yup,sticker itu penting supaya ahli kelab mudah untuk mengenali antara satu sama lain
Back to top Go down
sham78
Lesen L
Lesen L


Posts : 17
Join date : 2011-10-10
Age : 38
Location : shah alam seksyen 20

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Wed Jan 01, 2014 3:50 am

Takyahlah..sticker2..buat semak kete je..sempoi kosong lgi elok.club ni pun org x perasan wujud ke tak?.lgi bukan berdaftar pun..
Back to top Go down
http://shamperodua78.blogspot.com/
zikri84
Lesen L
Lesen L


Posts : 3
Join date : 2014-06-17
Age : 31
Location : r & r

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Tue Jun 17, 2014 12:26 pm

elok ada stiker...letak logo macam kat forum ni pun dah ok..
Back to top Go down
zikri84
Lesen L
Lesen L


Posts : 3
Join date : 2014-06-17
Age : 31
Location : r & r

PostSubject: Re: Sticker Kelab   Tue Jun 17, 2014 12:30 pm

memandangkan ahli dah cecah 800 orang, bagi pendapat saya elok buat stiker...jual kat ahli, dapat duit blh masuk tabung kelab..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sticker Kelab   Today at 8:33 pm

Back to top Go down
 
Sticker Kelab
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» SYM VTS Special Edition
» Motor yg penah anda miliki dan rating
» "Powered by Eurobeat" stickers
» 3D Carbon Fiber Vinyl di SYM anda
» alarm terbaik dan termurah

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA) :: Alza Club Shah Alam ( ACSA) :: Alza Club Shah Alam (ACSA)-
Jump to: