Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
Please register to join Alza Club Shah Alam !
1. username
2. email address
3. password...DONE!

Please check incoming GATHERING at Tasik Shah Alam

Management
Alza Club Shah Alam



Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)

Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Siapa chip ACSA ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
hacked9w2ams
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 105
Join date : 2010-12-27
Location : key ell

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Wed Jan 05, 2011 7:35 pm

abam KC tu pemalu orangnya... Razz
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Thu Jan 06, 2011 2:03 pm

abg suri ni pn pemalu gak qish
Back to top Go down
Gaban
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 189
Join date : 2010-12-27
Location : Saitama, Japan

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Thu Jan 06, 2011 2:16 pm

tiba² jer lantik orang jadi chip
Back to top Go down
hacked9w2ams
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 105
Join date : 2010-12-27
Location : key ell

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Tue Jan 11, 2011 3:26 am

Gaban wrote:
tiba² jer lantik orang jadi chip

why????

i thing i vote to gaban for asst chip....hehhehe
Back to top Go down
jeofendy
Lesen L
Lesen L


Posts : 4
Join date : 2011-01-29
Age : 37
Location : seremban /s.alam/key ell

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Sat Jan 29, 2011 4:48 pm

org nogori lain nak join buleh kooooo..... Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Fri Feb 18, 2011 5:33 pm

soklan yg bagus...sapa chip ni??? Question

ke belum ada chip...??? drunken


bounce
Back to top Go down
alza
Lesen L
Lesen L


Posts : 24
Join date : 2010-10-23

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Wed Feb 23, 2011 12:46 pm

chip? takyah soal pun kita tahu.. dh tentu admin sbb dia yg creat Smile
Back to top Go down
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Wed Feb 23, 2011 5:01 pm

betul gak...agak2nye soklan yg patut di tanya...SAPAKAH GERANGAN ADMIN KITA NI dulu...he ke she??...ada sapa2 dah jumpa tak?? kalo she aku nak berkenalan lah!!!! drunken
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 17
Join date : 2009-07-30

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Tue Mar 01, 2011 12:21 pm

best jugak aku baca threat ni..
nak kenal admin ekk... malu lah nak tunjukkan muka...tapi bukan she..he je

nanti kalau semua setuju, kita lantik le di kalangan ahli forum yg aktif untuk jadi chip/asst chip/ ajk / pe2 lagi lah..

buat masa ni dah nampak ahli2 yg aktif dan sememangnya boleh di nobatkan sebagai chip dan sebagainya, tapi bukan aku yg tentukan... kita pakat2 undi le.. baru ada demokrasi.

tak gitu?
Back to top Go down
http://alzaclubshahalam.forumotion.com
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Tue Mar 01, 2011 2:08 pm

yahuuu...muncul jua admin kita... cheers

jgn laa gitu Mr. Admin...admin pemalu abis laa forumers2 yg lain pun sama2 malu gak...2012, 2013 & seterusnye camni jugak ACSA nanti... silent
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 17
Join date : 2009-07-30

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Fri Mar 04, 2011 8:43 am

tak abis lagi ayat post yg lepas tu, aku pemalu dgn laki je, ngan puan tak malu...ahaks..

razielle: 2012, 2013 kemeriahan akan meningkat... planning sudah ada, masa belum sampai.

p/s: korang dah buat komplen pasal bunyi bising masa hujan masa naik alza?
ramai dah buat komplen dan tambahan di buat percuma je
Back to top Go down
http://alzaclubshahalam.forumotion.com
razielle
Lesen P
Lesen P


Posts : 76
Join date : 2010-09-06
Location : S18 Shah Alam

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Mon Mar 07, 2011 10:48 am

dengan lelaki malu dgn perempuan tidak??? mcm2 laa admin kita ni...

p/s aku x buat sbb tambahan yg SC bagi tu, ibarat kain buruk je bagi aku...material yg sama kat merata2 kete...aku diy sendiri je.. lagi puashati..
Back to top Go down
sham78
Lesen L
Lesen L


Posts : 17
Join date : 2011-10-10
Age : 38
Location : shah alam seksyen 20

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Tue Nov 15, 2011 10:38 pm

Admin wrote:
tak abis lagi ayat post yg lepas tu, aku pemalu dgn laki je, ngan
puan tak malu...ahaks..

razielle: 2012, 2013 kemeriahan akan meningkat... p lanning sudah ada, masa belum sampai.
p/s: korang dah buat komplen pasal bunyi bising masa hujan masa naik alza?
ramai dah buat komplen dan tambahan di buat percuma je
Boleh tau apa aktiviti-aktivitiyg dah dijayakan,sticker club,tshirt acsa 2010-2011 dah nak abis tahun dah ni.?
Back to top Go down
http://shamperodua78.blogspot.com/
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Fri Jan 10, 2014 5:34 pm

What a Face What a Face 
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa chip ACSA ?   Today at 7:34 pm

Back to top Go down
 
Siapa chip ACSA ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Minyak itam dan minyak gear apa yg korang pakai V1
» jacket yang sesuai dan harga..
» Top Most Handsome Indonesian Actor

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA) :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: