Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
Please register to join Alza Club Shah Alam !
1. username
2. email address
3. password...DONE!

Please check incoming GATHERING at Tasik Shah Alam

Management
Alza Club Shah Alam



Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)

Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Wed Dec 22, 2010 11:55 am

Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Wed Dec 22, 2010 1:07 pm

diy keter

mmg ilang ngantuk What a Face
Back to top Go down
tzm150
Lesen L
Lesen L


Posts : 37
Join date : 2010-05-17

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Wed Dec 22, 2010 2:32 pm

klu kt opis layan tenet/chat/sharing "movies"hehehe..senang kata mengular..
klu kat umah...pusing keliling satu keta cari idea baru nk upgrade/diy... cheers cheers
Back to top Go down
kasut crocs
Lesen L
Lesen L


Posts : 24
Join date : 2010-12-21

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Wed Dec 22, 2010 3:19 pm

x reti rehat tido ke tzm? ada je kije ko. pelik aku. lau asik diy je, x bazir ke? baik li keter lain.
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Thu Dec 23, 2010 7:22 pm

abam kasut crocs watpe plak klu bosan?
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:03 pm

adusss...ngantuknyer,
apa nk buat ni..selain Sleep
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:10 pm

g karoke la bang

dgr dpn time square ada tpt karoke baekkkk punya

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:18 pm

WoW!!!!
isabella adalah...kisah cinta dua dunia... cheers
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:23 pm

wOw

abam tanjung dh mula berkaroke

layan lagu gelek la abam tanjung

hehehe
Back to top Go down
isikulit
Lesen L
Lesen L


Posts : 23
Join date : 2010-12-24

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:36 pm

hi all,
karok ek, layanzZZZZ
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:37 pm

jgn la mcm tu abam isikulit...moh kita meh secawan...
karok la best..
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:38 pm

abam isikulit watpe klu bosan?
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:39 pm

kalau mengantuk rasanya karaoke pun ok gak kene pula ader perempuan untuk urut
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:42 pm

GhostHunter wrote:
kalau mengantuk rasanya karaoke pun ok gak kene pula ader perempuan untuk urut

wOw

ingat abam ghosthunter suka tangkap hantu bila bosan

kaki urut gak rupenyer abam ghosthunter ni

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:42 pm

WoW...ada ke bang mcm tu... Rolling Eyes
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:45 pm

mengikut pandangan saya la.. rasanya memang ader kalau karaoke siap perempaun.. mungkin bole hilang mengantuk
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:47 pm

mana leh ikut pandangan bang...kalu betul ckp betulll..kalu ada boleh try.. Twisted Evil
Back to top Go down
isikulit
Lesen L
Lesen L


Posts : 23
Join date : 2010-12-24

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:47 pm

mcm menarik jer.. saya kalo bosan layanz tdo la apa lagi heheh
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:48 pm

GhostHunter wrote:
mengikut pandangan saya la.. rasanya memang ader kalau karaoke siap perempaun.. mungkin bole hilang mengantuk
walaweiiii

abam GH setkn tpt la

nti kita wat TT kt sana plak la

dgr abam GH ckp cmtu terasa teringin plak nk g
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:50 pm

suri7982 wrote:
GhostHunter wrote:
mengikut pandangan saya la.. rasanya memang ader kalau karaoke siap perempaun.. mungkin bole hilang mengantuk
walaweiiii

abam GH setkn tpt la

nti kita wat TT kt sana plak la

dgr abam GH ckp cmtu terasa teringin plak nk g

menarik tertarik da boom ni... afro
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:51 pm

susah untuk saya beri tempat yang best.. tapi kalu ader kawan kawan yg ader tempat best tu.. ayuh kita pergi bersama-sama
Back to top Go down
suri7982
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-05-31

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:53 pm

GhostHunter wrote:
susah untuk saya beri tempat yang best.. tapi kalu ader kawan kawan yg ader tempat best tu.. ayuh kita pergi bersama-sama
alamak

kami mengharapkn abg GH

klu ikutkn sy ni mmg buta bab2 karoke ni

klu karoke dlm kotak tu bole la
Back to top Go down
tanjung
Pemandu Pakar
Pemandu Pakar


Posts : 235
Join date : 2010-06-25
Location : atas jalan

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:54 pm

GhostHunter wrote:
susah untuk saya beri tempat yang best.. tapi kalu ader kawan kawan yg ader tempat best tu.. ayuh kita pergi bersama-sama
Lain mcm pulak abam ghosthunter kita ni...
boleh x rak hal punya... lol!
Back to top Go down
GhostHunter
Pemandu Baru
Pemandu Baru


Posts : 108
Join date : 2010-05-24

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Fri Dec 24, 2010 3:59 pm

kalau diikutkan saya nie kurang arif la.. tapi nak juga lah merasa perkara mcm tu... saya ok jer kalau ader pihak yang ader lokasi terbaik buat menghilang perasaan mengantuk nie
Back to top Go down
atieman
Lesen L
Lesen L


Posts : 15
Join date : 2010-12-23
Location : nun di bkt beruntong

PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Sat Dec 25, 2010 7:12 am


leh juga join klu kena ngan waktu n tempatnya Smile Smile Smile
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..   Today at 7:39 pm

Back to top Go down
 
chit chat : Bosan + Ngantuk, apa yg akan anda lakukan..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 6Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» chit chit chat chat
» Round 6 - Laguna Seca - Pre Race Chat
» Bans From Chat Box
» Err... Chat Ban?
» Round 4 - Trois Rivieres - Post race chat

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Perodua Alza Club Shah Alam (ACSA) :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: